Spreek een specialist

Sport leeft meer dan ooit!

Of het nou Voetbal of Autosport betreft: we krijgen geen genoeg van inspirerende verwikkelingen in de topsport. NextDay biedt toegang tot de miljoenen liefhebbers en fans die zich dagelijks onderdompelen in de wereld van hun helden.

Nederland beleeft sport Online!

De online interesse voor Sport blijft groeien! Het EK 2021 en de bizarre F1 ontknoping zorgden voor een 30% toename op onze drie toptitels. Ook 2022 kent volop kansen voor adverteerders om een miljoenenpubliek te raken!
Als marktleider in Voetbal kijken we uit naar het Women's Euro te London (Juni) en het WK in Qatar (December). Ondertussen rijdt Max Verstappen de sterren van de hemel in zijn steeds snellere Red Bull, de GP van Zandvoort in september geldt daarbij als hoogtepunt.

Succesvolle campagnes, de beste service en optimale opbrengsten.

Premium bereik, eersteklas service en jarenlange ervaring vormen de kracht van ons team.

Bij NextDay Advertising maken we graag de optimale verbinding tussen publishers en adverteerders en streven wij naar de hoogst denkbare service.

Persoonlijke benadering en een hoog kwalitatief netwerk zorgen ervoor dat alle partijen het optimale uit een campagne weten te halen. Ons netwerk is onderverdeeld in clusters, waardoor we de verbindende schakel kunnen vormen tussen adverteerders en publishers.

NextDay Advertising investeert in Media.
Als commercieel orgaan zijn we onderdeel van Digital Enterprises, een ambitieuze ontwikkelaar en uitgever die succesvol investeert in titels als VoetbalPrimeur, Voetbal International en GPBlog. Door de combinatie van sport en bredere titels realiseren we een maandbereik van 12 miljoen Nederlandse consumenten.

Spreek een specialist

Onze Cases

Burger King

Case bekijken

American Express

Case bekijken

Defensie

Case bekijken
“Prijs-kwaliteit verhouding en razendsnelle services hebben ervoor gezorgd dat wij graag met NextDay samenwerken.”

Olaf Bos - Video/Display Consultant
Reprise Digital

“NextDay is altijd in staat te kijken naar mogelijkheden binnen en buiten het huidige aanbod.”

Sven Bon - Digital Consultant
Vizeum

“Ze denken met je mee en komen pro-actief met nieuwe, on-point ideeën om de doelstelling van je campagne te behalen.”

Sjoerd Lops - Display Consultant
Artefact

“Door nauw contact te houden met de bureau's is het mogelijk om met NextDay een samenwerking binnen een korte tijd te realiseren.”

Stein Yntema - Programmatic Consultant
Storm Digital

Merken die met ons samenwerken

Enkele merken die met ons samenwerken

Adverteerder of publisher?

Bekijk wat wij je kunnen bieden

NextDay Advertising is er voor adverteerders én publishers!

Kennis en jarenlange ervaring zorgen voor optimale campagnes.

NextDay Advertising kent twee soorten diensten. Ten eerste kan je als adverteerder bij ons voor iedere campagne terecht. Kennis en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat onze klantrelaties vertrouwen in ons hebben. Met deze expertises steken we de handen uit de mouwen voor jouw optimale campagne.

Daarnaast zijn we er voor publishers die op zoek zijn naar hogere inkomsten voor hun website. Omdat we altijd naar de beste service streven, zorgen we ervoor dat al onze publishers persoonlijk bij ons terecht kunnen. Hierdoor bouwen we goede klantrelaties op en zorgen we dat jouw website matcht met de adverteerders binnen het juiste cluster. Hogere inkomsten én optimale service, waar wacht je nog op?

Bekijk onze diensten

NextDay in cijfers

57 Jaar gecombineerde ervaring in online advertisement.
Team van specialisten staat voor je klaar om jouw campagne succesvol te maken.
150 Websites in ons portfolio voor jouw online ads.
12 miljoen Unieke bezoekers per maand.
800 miljoen Impressies per maand.