Video

Video


Steeds meer adverteerders kiezen voor Video Advertising. De internet snelheid is bijna overal hoog genoeg voor audiovisuele reclame. Dat geldt zelfs voor de meeste mobiele connecties.Next Day Media beschikt over een gevarieerd aanbod aan mogelijkheden. Niet alleen onze Rich Media formaten zijn hiervoor geschikt, maar we hebben ook diverse andere opties om jouw video ads bij jouw doelgroep onder de aandacht te brengen. Vraag bijvoorbeeld naar onze Inarticle Video opties en onze kwalitatieve preroll mogelijkheden. Ons sales team helpt je graag verder.

Iinarticale video NDM orange

De Inarticle Video is een formaat welke tussen de content van de website wordt geserveerd. Dit betekent dat je voornamelijk bezoekers bereikt met een bovengemiddelde interesse in de website. Hun aandacht is immers reeds getrokken om een artikel verder te lezen. Dit komt veelal ook ten gunste van de resultaten van de Inarticle Video.

pre-roll video NDM

Next Day Media beschikt over een breed en gevarieerd portfolio aan websites. Sommige van deze websites creeëren hun eigen video content. Bij deze sites is het dan ook mogelijk om Prerolls in te komen. Neem contact op met onze Account Managers om af te stemmen welke sites prerolls serveren en binnen jouw campagnedoelstelling passen.

rich media lightbox 720x480

Middels de inzet van Rich Media wordt het mogelijk gemaakt een regulier bannerformaat om te zetten in streaming video. Met name de rectangle leent zich uitstekend voor deze vorm van adverteren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de video automatisch te laten starten in de rectangle en deze bij mouse over bijvoorbeeld te laten expanderen. Maar ook andere advertentieformaten zijn hiervoor geschikt. Onze Account Managers helpen je graag verder bij het vinden van de juiste inzet.

Mobile
Native