Native

Native


Heeft jouw product of dienst meer uitleg nodig dan je in een display ad kwijt kunt? Of wil je één zijn met de content van de website en je boodschap in de look & feel van de desbetreffende website presenteren? Dan is de inzet van Native Advertising je op je buik geschreven.

Bij Native producten kun je denken aan de inzet van een website- of nieuwsbrief advertorial, een dedicated mailing of een redactioneel geschreven artikel, waarbij de inhoud wordt afgestemd op de websitebezoeker en in de tone of voice van de website wordt geschreven. Voeg de daad bij het woord en laat onze ruime ervaring met Native Advertising voor je spreken

advertorial blue NDM

De Advertorial is misschien wel de meest bekende vorm van Native Advertising. De adverteerder schrijft een stukje tekst over zijn product of dienst welke hij onder de aandacht wilt brengen en deze wordt geplaatst binnen de content van de website. De click-out kan zowel naar een onderliggende pagina op de website of direct naar de website van de adverteerder. Vraag onze Account Managers naar de mogelijkheden hiervan. Naast de website is het bij sommige publishers ook mogelijk een Advertorial te plaatsen in de nieuwsbrief. Wij informeren je graag over de mogelijkheden hiervan.

Branded content

Branded Content groeit aan populariteit, zowel bij adverteerders als bij publishers. Een merk verbindt zijn product of dienst aan de website en de publisher integreert deze binnen zijn website. Dit kan zowel door een redactioneel geschreven artikel of bijvoorbeeld door het opzetten van een winactie. De mogelijkheden hiervan kunnen individueel worden afgestemd, zodat je een op maat geschreven voorstel ontvangt.

Decicaded mailing

Bij een Dedicated Mailing profiteer je van het emailbestand dat een publisher reeds heeft opgebouwd. De Mailing is volledig gewijd aan de content van de adverteerder. Deze vorm van adverteren wordt in beperkte mate toegepast, zodat dit een hoge mate van exclusiviteit behoudt en de ontvangers deze positief blijven ontvangen

social media advertising

Sommige websites hebben een groot bereik middels Social Media, welke ten gunste van de adverteerder kan worden ingezet. Zo kan er bijvoorbeeld een Facebook post of Twitter tweet worden verstuurd uit naam van de website, welke inhoudelijk gericht is op de boodschap van de adverteerder. Met onze Account Managers kan je de mogelijkheden hiervan verder afstemmen.

BIG content AD NDM

De Big Content Ad is een nieuwe vorm van adverteren welke tot op heden bovengemiddelde resultaten laat zien, met een clickratio tot wel 5x zo hoog als gemiddeld. De advertentie wordt opgemaakt in de look & feel van de website en bevat inhoudelijk een vergelijkbaar stuk content zoals de Advertorial. Doordat deze vorm van adverteren respectievelijk nog nieuw is, staan veel websites open voor een testcase. Vraag onze Account Managers naar de specifieke mogelijkheden.

Video
Automotive