Mobile

Mobile


Mobile vertegenwoordigt een groot deel van het internetverkeer vandaag de dag. Ondanks dit overweldigende percentage, blijft Mobile Advertising verhoudingsgewijs nog achter lopen. Dit terwijl de mogelijkheden legio zijn.Next Day Media wil daarom de stap naar Mobile Advertising bereikbaar maken voor alle adverteerders.

Middels enkele toegankelijke formaten kan Mobile Advertising eenvoudig worden meegenomen in jouw online campagne. We helpen je graag verder je bereik te vergroten en Mobile Advertising te integreren in jouw online campagne

NDM Mobile overview

Bij Next Day Media is het mogelijk de Smartphone IAB formaten in te zetten. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid je rectangle of halfpage ad in te zetten voor mobiel.

TABLET IAB-2

Ook het bereik middels tablets wordt doorNext Day Media niet over het hoofd gezien. De meeste IAB formaten komen overeen met die van een display campagne. Zo kunnen de medium rectangle (300×250), leaderboard (728×90) en halfpage ad (300×600) 1 op 1 worden ingezet op tablets. Daarnaast is het ook mogelijk een fullpage banner (768×1024) in te zetten op tablets.

Tablet NDM

Wil je nog meer impact met je mobiele campagne bereiken? Zoek dan de interactie op met je bezoeker middels de inzet van Mobile Rich Media. Hiermee bereik je de bezoeker op het juiste moment en kan je gebruik maken van creatieve mobiele features, zoals swipen, click-to-call, store locaters en streaming video. Neem contact op met onze Account Managers om jouw campagne verder af te stemmen.

Display
Video