Display

Display


Next Day Media is gespecialiseerd in Display Advertising, hier ligt onze primaire focus. Naast Standaard IAB formaten is het ook mogelijk vooruitstrevende Rich Media formaten in te zetten. De specialisten van AdRepublic adviseren je graag welk formaat het beste past bij jouw doelstelling.

Of het nu gaat om het bereiken van een specifieke doelgroep, het opbouwen van bereik en een contactfrequentie of de introductie van een nieuw product of dienst. Wij staan voor je klaar om advies te geven over de meest effectieve en efficiënte online inzet.

overview iab formaten nextday media

Next Day Media is gespecialiseerd in het serveren van Standaard IAB formaten. Bij voorkeur wordt er bovenaan de pagina een Billboard (970×250) geserveerd, daar dit een impactvol en prominent formaat is. Om voor een zo hoog mogelijke fillrate en omzet te zorgen voor de publisher adviseren wij ook de Leaderboard (728×90) en Fullbanner (468×60) vanuit deze positie te serveren.

De Halfpage Ad (300×600) is een zeer populair formaat onder adverteerders en daarom proberen wij deze positie zoveel mogelijk ATF te plaatsen, zodat deze de meeste zichtbaarheid genereert. Ook voor dit formaat geldt dat wij als alternatief graag de Medium of Large Rectangle (300×250 / 336×280) serveren, ten behoeve van een optimale fillrate.

De Skyscraper (120×600) en Wide Skyscraper (160×600) worden geserveerd, afhankelijk van de opmaak van de website. AdRepublic stemt graag de optimale posities met haar publishers af en adviseert adverteerders met de inzet van deze formaten.

NDMrich media

Naast de Standaard IAB formaten serveertNext Day Media ook Rich Media formaten, zoals de Floorad en Wallpaper. Hiermee kan in korte tijd op impactvolle wijze een groot bereik worden gerealiseerd. Onze Account Managers helpen je graag bij het afstemmen van het juiste formaat voor je campagnedoelstelling.

Mobile