VACATURE: Senior Account Manager

Functie omschrijving

Door de snelle groei van Next Day Media zijn wij op zoek naar versterking van het salesteam. In de rol van Sr Account Manager krijg je de mogelijkheid om commerciële kansen te spotten en hier proactief op in te haken. Je hebt een sterk netwerk binnen de top 10 mediabureaus, over online media en wie waar werkt bij welk mediabureau hoeven we jou niet meer uit te leggen.

VACATURE: Ad-operations

Functie omschrijving

Als Ad-operations medewerker ben je verantwoordelijk voor het inboeken en het verloop van alle display campagnes. Je optimaliseert en analyseert campagnes, om zo de beste resultaten te behalen. Je bent tevens verantwoordelijk voor het opstellen van uitgebreide rapportages. Je bent dagelijks in contact met de Yield manager over de voortgang van campagnes en ondersteunt hem waar mogelijk. Daarnaast ben je betrokken bij de wekelijkse vergaderingen van het team.

VACATURE: Junior Account Manager

Functie omschrijving

Door de snelle groei van Next Day Media zijn wij op zoek naar versterking van het salesteam. In de rol van Jr Account Manager krijg je de mogelijkheid om commerciële kansen te spotten en hier proactief op in te haken. Je bent het aanspreekpunt voor specifieke mediabureaus. Hierin ga je veel op afspraak en zorg je dat je duurzame relaties opbouwt met de mediabureas waar jij verantwoordelijk voor bent.

VACATURE: Publisher Manager

Functie omschrijving

Door de snelle groei van Next Day Media zijn wij op zoek naar versterking van het publisher managment team. In de rol van Publisher Manager krijg je de mogelijkheid om commerciële kansen te spotten en hier proactief op in te haken. Je bent verantwoordelijk voor het aansluiten van nieuwe publishers. Hierin ga je veel op afspraak en zorg je dat je duurzame relaties opbouwt met de publishers waar jij verantwoordelijk voor bent.

NDM publisher LekkerTafelen.nl genomineerd voor Website van het Jaar 2016!

Met trots mogen we bekend maken dat onze publsiher LekkerTafelen.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! In de afgelopen 7 jaar hebben je een hechte community van meer 300,000 maandelijkse lezers opgebouwd en het is dan ook een wel verdiende nominatie!

Lees de bekendmaking op lekkertafelen.nl

Gelukkig hadden ze ook nog een goed woordje voor ons over: “Next Day Media: eindelijk een saleshouse zonder poespas en met begrip voor de wensen van de klant. Fijn om mee samen te werken!”

We wensen Lekker Tafelen veel succes in deze competitie en hopen uiteraard dat jullie gaan winnen!

Ajax contracteert Koen Weijland

E-Sporter en collega Koen Weijland gaat per direct de clubkleuren van Ajax verdedigen. De Amsterdamse club heeft de 23-jarige FIFA-speler donderdag officieel gecontracteerd.

Weijland is de host van NDM FIFA, vijfvoudig Nederlands kampioen en kroonde zich in 2010, 2011 en 2015 tot nummer één van de wereld. Bij VoetbalPrimeur kreeg Weijland de kans om professioneel gamer te worden. Ajax voegt hem nu, anderhalf jaar later, officieel toe aan de selectie. Weijland krijgt een rugnummer (39), een plek in de kleedkamer en gaat Ajax vertegenwoordigen op nationale en internationale FIFA-toernooien.